Med Zoneterai hos Klinik Lunau i Næstved kommer vi rundt om Din fordøjelse, Dit luftvejssystem, Dit immunsystem/lymfesystem, Dit nervesystem,Dit knoglesystem og muskel, Dit urinvejssystem, Dit hormonsystem, Dit hjerte-/kredsløb og Dit sansesystem. Dine meridianbaner bliver afbalanceret.

Zoneterapi

 

Effektiv zoneterapi i Næstved

Zoneterapi er en holistisk helbredelsesteknik. Ordet ”holistiks” kommer af det græske ord holos som betyder ”hel”, man siger derfor, at man ikke behandler et symptom, et organ eller en kropsdel, men man behandler det hele menneske – krop, sind og ånd.

Mange af mine klienter kommer ofte for at få zoneterapi for et specifikt problem, men efter nogle behandlinger bliver de bevidst om, at zoneterapien hjælper på meget andet, de sover bedre, har bedre fordøjelse, deres sanser skærpes, de er mindre stressede og de føler sig mere i balance. Forhold som den enkelte ikke har tænkt over, fordi vi alle vænner os til ikke at være den bedst udgave af os selv.

 

Hvis du er medlem af Sygeforsikring Danmark eller har en Sundhedsforsikring kan du få tilskud.

Zoneterapi er en ældgammel helbredelsesform, som i dag er så anerkendt, at du både kan få tilskud fra sygeforsikringen Danmark, ligesom flere forsikringsselskaber betaler zoneterapi behandlinger, hvis du har en sundhedsforsikring. Husk at tjekke din police.

Hvordan foregår en zoneterapi behandling?

Når man modtager zoneterapi bliver man lagt godt til rette, jeg spiller lidt afslappende musik, og du skal bare slappe af. Det er bedst hvis du kan holde dig vågen gennem behandlingen, så vi sammen drøfte hvad vi hver især mærker på zonerne under dine fødder, som afspejler hver del og element af din krop.

Zoneterapi svarer for den udvidende til en fantastisk fodmassage, men med hver berøring på dine fødder/ben og rækkefølgen heri, afbalancerer jeg hele din krop.

Hvad kan man få zoneterapi for?

Med zoneterapi kommer jeg omkring:

Din fordøjelse

Dit luftvejssystem

Dit immunsystem/lymfesystem

Dit nervesystem

Dit knoglesystem og muskel

Dit urinvejssystem

Dit hormonsystem

Dit hjerte-/kredsløb

Dit sansesystem

Ligesom dine meridianbaner bliver afbalanceret.

 

Hvad er meridianbaner ?

Meridianbanerne er de energibaner i kroppen som kineserne har arbejdet med i tusinder af år, de benyttes til bl.a. akupunktur. I den vestlige verden i dag har man med moderne teknologiske metoder (elektroniske, termiske og radioaktive målinger) kortlagt disse.

 

Zoneterapi frigiver en lang række hormoner

Med alle disse behandlingsmuligheder kan en god zoneterapi føles lige så velværende som en god kropsmassage, men zoneterapien har en helbredende virkning. Du gir med andre ord din krop behandling både indvendig og udvendig, og den vil takke dig.

Alene selve behandlingen vil sætte gang i dit hormonsystem og der er en række skønne sidegevinster herfra ved en zoneterapi ligesom der er ved massage:

Hormonsystemet frigiver:

Serotonin kendt som ”lykke” hormonet.

Endorfiner kendt som det ”smertedæmpende” og ”følelsen af succes” hormonet.

Oxytocin kendt som ”kram eller kærlighedshormonet” da kroppen danner det hvis man krammer over 30 sekunder, i en tid hvor mange lever alene må vi ikke undervurdere effekten af berøring fra et andet menneske.

Dopamin som giver følelse af gælde, entusiasme og evnen til at holde fokus.

Endelig dæmpes kroppens stresshormon Cortisol ved berøring, massage og zoneterapi virker direkte afstressende, og så sover du bedre allerede – her er du på vej ind i en mere positiv spiral, hvis du er stresset.

Ud fra en indledende samtale/diagnose målretter jeg min behandling, så du får mest muligt ud af den.

Det giver ingen mening at fortælle hvad zoneterapi er godt for eller kan helbrede, – det er godt for det hele.

 

Zoneterapi før-, under- og efter sygdom

Husk at få zoneterapi hvis du har været/er syg, – du hjælper din krop til at bekæmpe sygdommen og kan forkorte din sygdomsperiode. Der er heller ingen grund til at gå og slæbe sig afsted efter en sygdomsperiode fordi immunforsvaret har været ramt, – forkæl dig selv, din krop og dit sind med zoneterapi, så kommer du hurtigere til hægterne igen.

Hvis du er i tvivl om, at zoneterapi kan hjælpe på den udfordring du har, så ring endelig til mig.

Sygeforsikring “danmark” yder tilskud til Zoneterapi behandling

Klik her og læs mere