Massage

Effektiv og behagelig kropsmassage og sportsmassage

Hos mig kan du bestille tid til massage efter dit behov. Mange mennesker har myoser (ømme knuder i muskulaturen) årsagen kan skyldes statisk arbejde, at man er nervøst anlagt og kan ikke slappe af eller hvis man har sygdomme som giver smerter. Her er en god massage i 30 – 90 minutter ren eliksir for kroppen, men det er ikke kun det du lige mærker af lettelse og smertelindring der gør godt, se her:

Gode sideeffekter ved at få en massage:

» Smertelindring

 

Hormonsystemet frigiver:
» Serotonin kendt som ”lykke” hormonet.

» Endorfiner kendt som det ”smertedæmpende” og ”følelsen af succes” hormonet.

» Oxytocin kendt som ”kram eller kærlighedshormonet” da kroppen danner det, hvis man krammer over 30 sekunder. I en tid hvor mange lever alene må vi ikke undervurdere effekten af berøring fra et andet menneske.

» Dopamin som giver følelse af gælde, entusiasme og evnen til at holde fokus.

» Endelig dæmpes kroppens stresshormon Cortisol ved berøring, massage virker direkte afstressende, måske bliver din søvn bedre, – og så er du allerede på vej ind i en mere positiv spiral, hvis du er stresset.

 

Fysiurgisk massage og glascup

Jeg anvender fysiurgisk massage både med udstrækning og massage med en lille glascup i min behandling, glascuppen er meget populær, da den med det undertryk den skaber, kommer helt ned i bindevævet.

Glascuppen bruger jeg mest på de store muskler på ryggen og på benene, hvis ikke du lider af åreknuder eller tydelige årer her. Man tåler ikke cup massage i stort omfang, max. 10-15 minutter pr. behandling.

Hvis du har mange affaldstoffer i dit væv, kan cuppen give mærker/striber i nogle dage.

Jeg masserer i mandelolie med lidt æterisk olie iblandet, som giver en beroligende virkning.

 

Særligt udfordrede muskelområder:

Psoas/Iliacus muskel problemer: Psoas er en stor muskel som forbinder vores underkrop med benene, den hæfter på rygsøjlen og sidder indvendig i hoftekammen og hæfter på lårbenet, rigtig mange mennesker har ondt i denne muskel, den kan være så spændt op, at man ikke kan rette sin hofte helt ud. Den kan spænde så meget op i den ene side, at mange får diagnosen ”ikke lige lange ben”, men det er forkert.

Den er tit involveret ved menstruationssmerter og kan ligefrem klemme så meget i på kvindens underliv, at hun har svært ved at blive gravid.

Jeg har med succes behandlet Psoas/Iliacus problemer med massage og udstrækning, og du er så godt som garanteret øjeblikkelig lindring.

 

Nakke problemer: Jeg har selv døjet med dårlig nakke før i tiden, derfor ved jeg hvordan en god nakkemassage skal være, jeg laver udstræk og giver dig øvelser, så du selv kan holde dig vedlige.

OBS! Behandling i GigaLaseren har dokumenteret effekt på nakkesmerter – også kroniske.

 

Piriformissyndrom: Piriformis/iskias problemer kan skyldes, at den lille muskel Piriformis er afklemt. Hos nogle løber Iskias nerven gennem Piriformis musklen, hos andre lige ved siden af og den “lille bandit” kan virkelig få Iskiasnerven til at gøre ondt.

Iskias smerter kan både løbe bagtil og på ydresiden af benet, det er en meget smertefuld lidelse. Iskiasnerven løber fra rygsøjlen helt ned i foden og er tyk som en finger. Smerten forværres ofte ved bilkørsel, da man bøjer benet.

Iskias smerter kan lindres og måske afhjælpes med massage, men ofte anbefaler jeg her en kombibehandling, hvor jeg også bruger enten laser, akupunktur eller zoneterapi.

Jeg viser dig også et par øvelser du selv kan udføre for at afhjælpe problemet.

 

Massage er fysisk – Reiki healing er holistisk

I vores del af verden lyder healing meget abstrakt, og mange opfatter healing som ren overtro.
Hvad gør du, når det gør ondt på dig selv? På dit barn? På dit dyr?
Du lægger en trøstende/lindrende hånd på stedet der gør ondt eller på kinden, armen mv. som lindring  eller trøst, – mere abstrakt er det ikke, – det ligger dybt indgroet i os alle. Reiki healing er en avanceret form for lindring/trøst/beroligelse, men de færreste er i tvivl, når de mærker det. Mine klienter siger ”nej hvor har du varme hænder”, eller ”jeg kan fornemme en udstråling fra dig”,  det er det der sker, når jeg som Reiki mester formidler de gode energier, jeg har lært.
Hvad er Reiki healing?
Reiki healing er en gammel japansk healingteknik, hvor man gennem energioverførsel aktiverer kroppens evne til at heale sig selv.

Reiki healing er helt igennem holistisk, og hjælper mennesker til at heale indefra. Selv om Reiki healing først og fremmest ses som en metode til at heale kroppen, har den absolut en harmoniserende virkning på sind og ånd.
Hvordan foregår Reiki healing?
Du bliver lagt godt tilrette på min briks, jeg spiller afslappende musik, – det eneste du skal, er at slappe af og lade tankerne fare. Jeg healer/holder på forskellige punkter på din krop og i dit ansigt, som vil stimulere og aktivere energien. Som Reiki mester bruger jeg ældgamle japanske symboler, der gør det muligt for mig, at overføre kraft og energi til dig.

Det lyder mystisk, men du vil helt sikkert mærke en rolig og fredfyldt fornemmelse, måske snurrer det lidt i kroppen, måske bliver du varm, måske bliver du træt, måske tager du på din egen drømmerejse. Vi kommunikerer ikke under behandlingen, så her er virkelig mulighed for at falde helt ned og komme i kontakt med dig selv og din krop.

Hvordan virker Reiki healing?

Det er harmoniseringsprocessen der gør Reiki healing anderledes end andre healingsmetoder. Selv om det virker som almindelig håndspålæggelse, er det Reiki mesterens åbning af energikanaler der er noget helt specielt. Reiki healing giver ikke noget nyt til dig som klient, men den åbner for det der hele tiden har været der, den skaber et naturligt flow. Reiki healing kan behandle og lindre akutte og kroniske lidelser.
Skal man være syg for at få Reiki healing?
Bestemt ikke, mange der får Reiki healing er sunde og raske mennesker som blot trænger til:

» At blive ladet op

» At få tankerne i ro

» At stresse af

» At blive bedre til at mærke sig selv

» Eller blot til lidt skøn selvforkælelse

Reiki healing er, at dele og vise omsorg – hvor tit er det dig og din krop, din sjæl der er 100% i centrum? Hvor tit i dagligdagen udviser du 100% omsorg for dig selv?
Prøv Reiki healing – det er stærkt vanedannende!